پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست

ترامپ: اگر اسرای اسرائیلی آزاد نشوند، «درهای جهنم» باز خواهد شد

ترامپ: اگر اسرای اسرائیلی آزاد نشوند، «درهای جهنم» باز خواهد شد ترامپ هشدار داد که اگر تا ظهر روز شنبه تمامی اسرای اسرائیلی از غزه آزاد نشوند، خواستار لغو آتش‌بس خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 11
کد خبر: ۲۷۰۷۵۵

به گزارش راهبرد معاصر ، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تهدید کرد که در صورت عدم پذیرش پناهجویان فلسطینی از سوی اردن و مصر، کمک‌های مالی به این کشورها را متوقف خواهد کرد.

 

ترامپ در اظهاراتی تند تأکید کرد که اگر اسرای اسرائیلی آزاد نشوند، «درهای جهنم» باز خواهد شد و حماس به‌زودی متوجه خواهد شد که منظور او از این تهدید چیست.

 

وی همچنین احتمال گفت‌وگو با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، درباره تعیین روز شنبه به‌عنوان مهلت نهایی را مطرح کرد.

 

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: مردم غزه خواهان خروج از این منطقه هستند، اگر مکان مناسبی برای آنها فراهم شود و برخی کشورها می‌توانند پذیرای آنان باشند.

 

وی در ادامه افزود که نمی‌توان هر هفته فقط منتظر آزادی دو یا سه اسیر ماند و اسرائیل باید در این خصوص تصمیم خود را بگیرد.

 

به ادعای ترامپ، شرایط سلامتی اسرایی که شنبه گذشته آزاد شدند، بسیار نامناسب بوده و بیش از این نمی‌توان برای آزادی اسیران دیگر صبر کرد.

 

ترامپ تصریح کرد: از نظر او پس از ساعت ۱۲ ظهر روز شنبه، آتش‌بس باید پایان یابد.

 

رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر به آفریقای جنوبی تاخت و مدعی شد که وضعیت آن خطرناک است.

 

وی ادعا کرد: اتفاقات ناگواری در آفریقای جنوبی در حال رخ دادن است و ایالات متحده تا زمانی که از جزئیات دقیق این تحولات آگاه نشود، هیچ کمکی به آن نخواهد کرد.

 

واکنش سناتورهای آمریکایی به تهدیدات ترامپ

لیندسی گراهام، سناتور جمهوری‌خواه آمریکا، ابراز امیدواری کرد که جنبش حماس و کشورهای منطقه به اظهارات اخیر دونالد ترامپ درباره لزوم آزادی گروگان‌ها گوش دهند و به آن توجه کنند.

 

تام کاتن،Thomas Bryant Cotton رئیس کمیته اطلاعات سنای آمریکا، مدعی شد که ترامپ در درخواست خود از حماس برای آزادی گروگان‌ها کاملاً حق دارد.

 

کاتن گفت: ترامپ به‌درستی تأکید کرده که در صورت شکست توافق غزه، واشنگتن از اسرائیل با تمام توان حمایت خواهد کرد.

 

پایگاه خبری آکسیوس آمریکا نیز به نقل از منابع خود گزارش داد: اظهارات اخیر ترامپ ممکن است نتانیاهو را در تصمیمی که به کابینه کوچک امنیتی (کابینت) ارائه خواهد کرد؛ [برای اتخاذ مواضع قاطع‌تر] تشویق کند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار